Informatie

Op 23 september 2017 vindt de tweede editie plaats van het schaakevenement Meppel aan Zet. Een evenement waarmee het nieuwe schaakseizoen wordt afgetrapt voor heel Noord- en Oost-Nederland (maar de rest van Nederland is ook welkom, hoor). Meppel aan Zet wordt georganiseerd door de Meppeler Schaakvereniging (MSV).

Jeugdtoernooi

Vorig jaar ging met Meppel aan Zet een langgekoesterde wens van de Meppeler Schaakvereniging (MSV) in vervulling: een eigen jeugdtoernooi. Over de opzet is goed nagedacht. Heel bewust kiezen we voor een eigen programma voor meer ervaren jeugdschakers en beginnende schakertjes of schoolschakers. Zo kunnen we alle jonge schakers, van beginner tot gevorderde, een aantrekkelijk toernooi aanbieden. 

Hier lees je meer over het jeugdtoernooi

 

Toplocatie

Meppel aan Zet heeft een fantastische toernooilocatie. Dankzij medewerking van de schoolleiding kunnen we terecht in het mooie nieuwe gebouw van scholengemeenschap Stad & Esch, naast het station en vlakbij de op- en afritten van de A32. Er is volop parkeergelegenheid en een uitstekende catering met schaakvriendelijke prijzen.

Hier lees je meer over de toernooilocatie

Schaakactiviteiten

Meppel aan Zet is meer dan alleen een toernooi. Het is een gezellig schaakevenement voor jong en oud, voor schakers, begeleiders en bezoekers. Ook dit jaar wordt weer een een aantrekkelijk randprogramma samengesteld, waarin speciale aandacht is voor de combinatie van schaken en bewegen. De eerste editie vorig jaar was een waar schaakfeest. Ook dit jaar wil Meppel aan Zet een schaakfestijn bieden dat je niet wilt missen. Jij komt toch ook?

Hier lees je meer over het randprogramma